Vi som söker fadder

Vad trevligt att ni titta in hos just oss som söker en egen fadder.

Vad en fadder gör är att först välja en av oss eller fler som du vill vara fadder åt. En fast månadsavgift på 200kr som betalas varje månad den 25 för att vi ska kunna få lite extra hjälp då i Spanien går det åt mycket vatten, och mat vi kan även behöva ha vetrinärsvård och då kan de vara bra om dom människorna som tar hand om oss tills vi fått egna hem kan få hjälp med detta så vi får det så bra vi kan under tiden.

Kanske jag behöver ett täcke för att håll mig varm på nätterna, en ny bädd, en klo fixad, ett extra gott ben, eller kanske behöver jag ha en maskkur och behandling mot ohyra/mask  då får jag det tack vare att just du/ni valt att vara min fadder.


Vad ni får är bilder och filmer på mig när Dog Rescue In Spain kommer ner och med en massa roligt att titta på vad jag kan komma på för bus då. Bilder och filmer kommer att läggas ut i en egen grupp som dom kommer bjuda in er till så bara de som är faddrar få uppdateringar och när jag fått ett eget hem så kommer ni vara dom första som får reda på det. Kanske är det så att ni faller för just mig och då väljer att adoptera. 


Tack så mycket i förväg för att ni inte glömmer bort oss under tiden.


Kontakta oss HÄR och skriv vem av oss du vill vara fadder till